62

Instagram-analys av

Bomans hotell i Trosa

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Bomans hotell i Trosa. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*62, vilket är 24 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Bomans hotell i Trosa publicerar ett inlägg igenomsnitt 2,9 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
66
Följarskara
50
Frekvens
57
Följare
1,1K
Interaktioner
3,5K
Interaktioner per inlägg
106
Interaktioner per följare
3,1
Inlägg per vecka
2,9

Vinnarinlägg

Bomans hotell i Trosa

Snart julpynt...#bomanshotell #weekendaway #bomansitrosa #orkideer #orchids #nuärdetjuligen #julbord #ritzparis #weekendgetaway #boutiquehotel #boutiquehotell #julpyntat #moreismorelessisabore #lifeiswhathappenswhileyouarebusymakingotherplans #imsowetimustslipintoadrymartini #konferens…

162 interaktionspoäng på 1 124 följare
Bomans hotell i Trosa

Världens längsta [email protected] #nuärdetjulhärivårthus #adventsljusstake #julgran #julklappstips #bomansjul #mossa #kuddmossa #boutiquehotel #weekendaway #moreismorelessisabore #konferens #bomanshotell #weekendgetaway #lifeiswhathappenswhileyouarebusymakingotherplans❣️…

158 interaktionspoäng på 1 124 följare

Förlorarinlägg

Bomans hotell i Trosa

Kom och festa med oss! I samarbete med @greisonfashion bjuder vi in till en härlig kväll med mingel, musik och god mat. Det blir en grym kväll!!????????????????

53 interaktionspoäng på 1 124 följare
Bomans hotell i Trosa

Kom ner ikväll!!! @gunnsans @andreasehmke @bomanshotell

65 interaktionspoäng på 1 124 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.