65

Instagram-analys av

uppsaladansakademi

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från uppsaladansakademi. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*65, vilket är 30 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. uppsaladansakademi publicerar ett inlägg igenomsnitt 3,2 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
71
Följarskara
50
Frekvens
58
Följare
1,1K
Interaktioner
5,7K
Interaktioner per inlägg
150
Interaktioner per följare
5,2
Inlägg per vecka
3,2

Vinnarinlägg

uppsaladansakademi

Du vet väl att du dansar GRATIS hos oss hela veckan?? Det gäller alla öppna kurser som inte är fullbokade. Länk till kursprogrammet finns i profilen. Trevlig helg önskar pedagoger och personal på Uppsala Dansakademi! ☀️ ????: @zeffou

205 interaktionspoäng på 1 095 följare
uppsaladansakademi

Trots att han har fullt upp med @dannysaucedo’s senaste show hann bästa @adnansahurich besöka vår Streetlinje igår - vilken kväll det blev!!???? Tack Adnan för din ödmjukhet, sköna vibe och grymma koreografi! Hoppas att vi ses snart igen! ???????????? Dansare (Uppsala Dansakademis…

193 interaktionspoäng på 1 095 följare

Förlorarinlägg

uppsaladansakademi

Sportlov redan nästa vecka?! Ja, det går fort när man har roligt. Tur att vi skapat en lovkurs för dig som vill passa på att utveckla din styrka och smidighet under uppehållet. Dessutom tränar vi rytmik och musikalitet! En perfekt komplettering till vårt ordinarie kursutbud med andra…

88 interaktionspoäng på 1 095 följare
uppsaladansakademi

Profilkläder!????????❤️ T-shirt 100 kr, Tygkasse 60-100 kr, Väska 290 kr, Hood 460 kr, Byxor 300 kr, Dvd 200 kr (Vårföreställningar 2011-2017, Snövit 2013-2016)✨ Hör av dig på mail för köp innan jul!

94 interaktionspoäng på 1 095 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.