68

Instagram-analys av

Blomsterlandet

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Blomsterlandet. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*68, vilket är 37 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Blomsterlandet publicerar ett inlägg igenomsnitt 8,3 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
52
Följarskara
76
Frekvens
76
Följare
26,6K
Interaktioner
73,4K
Interaktioner per inlägg
979
Interaktioner per följare
2,8
Inlägg per vecka
8,3

Vinnarinlägg

Blomsterlandet

Vi avslutar helgen med en underbar bukett som vår florist @bodillundstedt Blomsterlandet Backaplan har bundit. ???? #söndag #blomsterlandet

2 149 interaktionspoäng på 26 578 följare
Blomsterlandet

Tips! Isblommor i väntan på våren. ???? Placera buketten i en hink med vatten och låt blommorna bli nedfrusna. Superfint i trädgården! Tack för tipset @ahedeback #isblommor #bukett #helg #dekoration

2 029 interaktionspoäng på 26 578 följare

Förlorarinlägg

Blomsterlandet

Du missar väl inte Black Friday i E-butiken? Upp till 50% på utvalda varor. Länk ➡️ @blomsterlandet Happy shopping!

299 interaktionspoäng på 26 578 följare
Blomsterlandet

❤️ Blomsterlandet stödjer Musikhjälpen! ❤️ Buda på växthuspaketet som innehåller ett växthus från Williab Garden, presentkort värt 10.000kr från Blomsterlandet samt inrednings- och odlingshjälp från Johannes ”Farbror Grön” Witterbäck. Ett drömpaket med andra ord!

449 interaktionspoäng på 26 578 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.