64

Facebook-analys av

Haparanda stad

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Haparanda stad. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*64, vilket är 27 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Haparanda stad publicerar ett inlägg igenomsnitt 11,7 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
52
Följarskara
55
Frekvens
88
Följare
2,8K
Interaktioner
9,5K
Interaktioner per inlägg
59,6
Interaktioner per följare
3,3
Inlägg per vecka
11,7

Vinnarinlägg

Haparanda stad

Årets julgran är på plats

474 interaktionspoäng på 2 832 följare
Haparanda stad

Vilken insats! Alla snöröjningsenheter har kört non-stop sedan kl. 18.00 igår kväll

282 interaktionspoäng på 2 832 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Haparanda stad

Vi har upptäckt en vattenläcka i Säivis. Reparationsarbetet har påbörjats.

1 interaktionspoäng på 2 832 följare
Haparanda stad

Reparationsarbetet påbörjas kl. 07 imorgon bitti. Insatsen innebär att tre abonnenter i Bastugränd kommer att erfara driftstörningar i vattenleveransen under morgondagen.

2 interaktionspoäng på 2 832 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.