75

Facebook-analys av

Sound of Music Malmö

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Sound of Music Malmö. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*75, vilket är 49 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Sound of Music Malmö publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,9 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
91
Följarskara
52
Frekvens
53
Följare
1,7K
Interaktioner
5,5K
Interaktioner per inlägg
276
Interaktioner per följare
3,2
Inlägg per vecka
1,9

Vinnarinlägg

Sound of Music Malmö

En julklapp som berör ???? The Sound of Music spelas just nu på Nöjesteatern i Malmö ???? Elisa Lindström i rollen som Maria Christopher Wollter i rollen som Von Trapp. www.thesoundofmusic.nu 〰️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️〰️

1 152 interaktionspoäng på 1 748 följare
Sound of Music Malmö

Sista chansen att se Elisa Lindström och Christopher Wollter i The Sound of Music ???? Föreställningen spelas till och med den 25 februari ???? På Nöjesteatern i Malmö ???? www.thesoundofmusic.nu/

787 interaktionspoäng på 1 748 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Sound of Music Malmö
5 interaktionspoäng på 1 748 följare
3 mån sedan
Sound of Music Malmö

Det är inte många Black Friday-erbjudanden som ger dig minne för livet...

8 interaktionspoäng på 1 748 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.