73

Facebook-analys av

Frida Kvinnojour Hässleholm

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Frida Kvinnojour Hässleholm. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*73, vilket är 47 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Frida Kvinnojour Hässleholm publicerar ett inlägg igenomsnitt 0,6 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
100
Följarskara
51
Frekvens
28
Följare
1,3K
Interaktioner
923
Interaktioner per inlägg
154
Interaktioner per följare
0,7
Inlägg per vecka
0,6

Vinnarinlägg

Frida Kvinnojour Hässleholm

I år kommer cirka 25 barn fira jul på Frida Kvinnojours skyddade boende. För de flesta av dem blir detta deras första jul utan våld. Personalen gör därför allt för att detta ska bli en jul som barnen ser tillbaka på med värme och glädje. Det bakas pepparkakor, kläs julgranar, slås in…

262 interaktionspoäng på 1 293 följare
Frida Kvinnojour Hässleholm

I dag har Frida Kvinnojour fått 24.500 kronor från Stiftelsen Skånska Provinsiallogens Välfärdsinrättning. Dessa pengar bidrar till att vi kan skapa en inspirerande utemiljö för våra placerade barn. Från djupet av vårt hjärta tackar vi för att Ni gör skillnad för de barn som tvingats…

172 interaktionspoäng på 1 293 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Örebro 10 april, Göteborg 12 april, Södertälje 17 april eller Stockholm 18 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Frida Kvinnojour Hässleholm

I dag tränar barnen på Frida Kvinnojours skyddade boende inför sitt uppträdande på vår julfest.

67 interaktionspoäng på 1 293 följare
Frida Kvinnojour Hässleholm

Frida Kvinnojour har i dag haft visning av sin nya barnverksamhet. Speciellt inbjudna gäster (ett 50-tal) kom och samtliga var fulla av beundran. Gästerna bjöds bl a på frukt skänkt från RP-frukt och godis skänkt från Hemmakväll.

115 interaktionspoäng på 1 293 följare

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.