62

Facebook-analys av

Det Goda Bruket

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Det Goda Bruket. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*62, vilket är 23 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Det Goda Bruket publicerar ett inlägg igenomsnitt 8,9 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
55
Följarskara
51
Frekvens
78
Följare
1,2K
Interaktioner
7,6K
Interaktioner per inlägg
59,0
Interaktioner per följare
6,4
Inlägg per vecka
8,9

Vinnarinlägg

Det Goda Bruket

||AVSLUTAD|| JULTÄVLING! Ni är många som hyllar vårt kaffe och vårt koncept - så nu har en person chansen att göra sitt egna kaffe hemma a´ la DET GODA BRUKET. I paketet vi lottar ut ingår; 2 presskannor, 4 härliga muggar (likadana som vi har i vårt café), vårt fantastiska presskaffe…

901 interaktionspoäng på 1 182 följare
Det Goda Bruket

//AVSLUTAD!// UTLOTTNING! På onsdag ska dagen bli lite extra god för två lyckliga. Vinnaren får hämta ut en TAKE AWAY-PÅSE som innehåller två hembakta Kärleksbitar, två bubbliga drycker, och en ask läckra tryfflar. # gilla vår sida # dela inlägget på din sida (tänk på att göra det…

551 interaktionspoäng på 1 182 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Det Goda Bruket
5 interaktionspoäng på 1 182 följare
3 mån sedan
Det Goda Bruket
6 interaktionspoäng på 1 182 följare
2 mån sedan

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.