60

Instagram-analys av

Östregårds antik loppis

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Östregårds antik loppis. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*60, vilket är 19 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Östregårds antik loppis publicerar ett inlägg igenomsnitt 4,6 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
54
Följarskara
56
Frekvens
63
Följare
4,0K
Interaktioner
4,2K
Interaktioner per inlägg
161
Interaktioner per följare
1,0
Inlägg per vecka
4,6

Vinnarinlägg

Östregårds antik loppis

Snart så öppnar vi. Välkomna!

228 interaktionspoäng på 4 020 följare
Östregårds antik loppis

Vi vill önska er alla en riktigt god jul. ????????????☃️✨

226 interaktionspoäng på 4 020 följare

Förlorarinlägg

Östregårds antik loppis

Nu har vi öppnat. Cafe längst ner i stora hallen. Välkomna!

67 interaktionspoäng på 4 020 följare
Östregårds antik loppis

Ny vecka och nya möjligheter. Vi har precis börjat på veckans dos av lådor. Öppet på söndag 17/12, sista chansen att handla julklappar. ????☃️????

105 interaktionspoäng på 4 020 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.