78

Facebook-analys av

Eloflex

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Eloflex. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*78, vilket är 57 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Eloflex publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,3 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
100
Följarskara
51
Frekvens
51
Följare
1,5K
Interaktioner
3,9K
Interaktioner per inlägg
227
Interaktioner per följare
2,5
Inlägg per vecka
1,3

Vinnarinlägg

Eloflex

HOPFÄLLBART ÄR SMART Tänk dig en elrullstol med låg vikt som du dessutom kan fälla ihop. Tänk dig en elrullstol som du enkelt kan ta med i din egen bil. En elrullstol som är lika kompakt och smidig som en manuell rullstol och som tar lite plats där hemma. Tänk dig en elrullstol som du ta…

440 interaktionspoäng på 1 530 följare
Eloflex

ETT GOTT NYTT 2018 MED ELOFLEX Vi på Eloflex ser tillbaka på ett helt fantastiskt år med våra hopfällbara elrullstolar. Vi är oerhört glada över det positiva mottagandet som våra elrullstolar får. Tack alla ni som hört av er och berättat om hur Eloflex har förändrat era liv och gett er…

410 interaktionspoäng på 1 530 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Örebro 10 april, Göteborg 12 april, Södertälje 17 april eller Stockholm 18 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Eloflex
18 interaktionspoäng på 1 530 följare
3 mån sedan
Eloflex
28 interaktionspoäng på 1 530 följare
3 mån sedan

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.