68

Instagram-analys av

PLATINUMCARS

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från PLATINUMCARS. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*68, vilket är 36 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. PLATINUMCARS publicerar ett inlägg igenomsnitt 10,6 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
52
Följarskara
70
Frekvens
84
Följare
22,4K
Interaktioner
94,1K
Interaktioner per inlägg
840
Interaktioner per följare
4,2
Inlägg per vecka
10,6

Vinnarinlägg

PLATINUMCARS

We are ready for next high level.. Vip customers will ride with style???? @platinumcarsse #platinumcarsse #followtheleader #nextgear #airbus

2 753 interaktionspoäng på 22 444 följare
PLATINUMCARS

Audi RS6 home delivery ! Sold @platinumcarsse #platinumcarsse #audi #audirs6

2 282 interaktionspoäng på 22 444 följare

Förlorarinlägg

PLATINUMCARS

Welcome @remus_sportexhaust to our serviceshop! Vi är numera även ÅF för Remus sportavgassystem! Ring oss på 011-160100 för mer info samt bokning @platinumcarsse #remus #sportexhaust #verkstad #sportavgassystem

198 interaktionspoäng på 22 444 följare
PLATINUMCARS

Vi är stolta att berätta att vi sponsrar Anton Andersson på EM i paddeltennis

211 interaktionspoäng på 22 444 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.