72

Instagram-analys av

IFK Uddevalla Futsal

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från IFK Uddevalla Futsal. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*72, vilket är 44 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. IFK Uddevalla Futsal publicerar ett inlägg igenomsnitt 13,0 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
69
Följarskara
50
Frekvens
93
Följare
1,0K
Interaktioner
3,8K
Interaktioner per inlägg
158
Interaktioner per följare
3,6
Inlägg per vecka
13,0

Vinnarinlägg

IFK Uddevalla Futsal
361 interaktionspoäng på 1 049 följare
11 dagar sedan
IFK Uddevalla Futsal

SM-GUUULD!! ????????

349 interaktionspoäng på 1 049 följare

Förlorarinlägg

IFK Uddevalla Futsal

Ibland är bara futsalmål ren magi. Eller vad sägs om dessa mål hittills denna säsong? Lördag 30 dec kl 15 möter vi IFK Gbg hemma i Agnebergshallen, vågar vi hoppas på nåt nytt magiskt mål då?

64 interaktionspoäng på 1 049 följare
IFK Uddevalla Futsal

På lördag är det futsalfest i Agnebergshallen när både dam- och herrlag spelar. Dessutom i pausen av herrmatchen - en legendmatch med gamla spelare från Oddevold och IFK Uddevalla.

69 interaktionspoäng på 1 049 följare

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.