59

Facebook-analys av

Hallens Buss AB

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Hallens Buss AB. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*59, vilket är 19 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Hallens Buss AB publicerar ett inlägg igenomsnitt 2,2 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
60
Följarskara
51
Frekvens
54
Följare
1,2K
Interaktioner
1,6K
Interaktioner per inlägg
58,7
Interaktioner per följare
1,3
Inlägg per vecka
2,2

Vinnarinlägg

Hallens Buss AB

När en termin med skolskjuts snart har passerat och julledigheten står beredd runt knuten, så är våra chaufförer värda lite tidig jullunch innan det är dags för den sista skolturen för det här året ????????

179 interaktionspoäng på 1 213 följare
Hallens Buss AB

´När alla ljusen brinner då blir det jättekul, med klapparna och tomtarna som önskar oss alla en riktigt God Jul´ ???? ???????? GOD JUL önskar alla tomtar och tomtenissar på Hallens Buss ????????

133 interaktionspoäng på 1 213 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Hallens Buss AB

På vilket av följande sätt brukar du få reda på våra resor? ????????????????????

11 interaktionspoäng på 1 213 följare
Hallens Buss AB

Till alla er som gillar Björn Skifs. Nu har vi en resa till Skansen och Björn Skifs föreställning "Bitar ur mitt liv!" 1-2/9-2018. Begränsat antal platser.

15 interaktionspoäng på 1 213 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.