66

Instagram-analys av

Borås Fältrittklubb

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Borås Fältrittklubb. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*66, vilket är 32 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Borås Fältrittklubb publicerar ett inlägg igenomsnitt 8,3 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
65
Följarskara
50
Frekvens
76
Följare
1,0K
Interaktioner
3,7K
Interaktioner per inlägg
103
Interaktioner per följare
3,6
Inlägg per vecka
8,3

Vinnarinlägg

Borås Fältrittklubb

Idag har vi fredags feeling i stallet. Tagga en vän som firar lika bra som Champagne

202 interaktionspoäng på 1 045 följare
Borås Fältrittklubb

Från oss alla till er alla - happy weekend

142 interaktionspoäng på 1 045 följare

Förlorarinlägg

Borås Fältrittklubb

Tider för Saras hoppträning imorgon tisdag den 2/1 finns på vår Facebooksida. Välkomna!

41 interaktionspoäng på 1 045 följare
Borås Fältrittklubb

Välkommen till oss på Borås Ridhus tisdag 12/12, då bjuder Maria Gretzer och Björne Carlsson på en inspirerande föreläsning och clinic, anmäl dig till [email protected] - sprid gärna

46 interaktionspoäng på 1 045 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.