63

Instagram-analys av

Kalmar FF

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Kalmar FF. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*63, vilket är 27 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Kalmar FF publicerar ett inlägg igenomsnitt 9,3 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
54
Följarskara
56
Frekvens
80
Följare
7,2K
Interaktioner
10,8K
Interaktioner per inlägg
415
Interaktioner per följare
1,5
Inlägg per vecka
9,3

Vinnarinlägg

Kalmar FF

Viktor Elm förlänger kontraktet med ytterligare två år i Kalmar FF!

916 interaktionspoäng på 7 152 följare
Kalmar FF

Erton förlänger kontraktet över 2018 med Kalmar FF!

835 interaktionspoäng på 7 152 följare

Förlorarinlägg

Kalmar FF

Missa inte årets Kick Off på O’Learys i Kalmar den 27 mars! På plats träffar du spelartruppen och får senaste nytt inför allsvenska säsongen.

170 interaktionspoäng på 7 152 följare
Kalmar FF

Nu på onsdag släpps biljetterna!

184 interaktionspoäng på 7 152 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.