58

Instagram-analys av

SKHOOP i Åre AB, Sweden

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från SKHOOP i Åre AB, Sweden. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*58, vilket är 17 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. SKHOOP i Åre AB, Sweden publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,1 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
60
Följarskara
51
Frekvens
50
Följare
1,8K
Interaktioner
2,2K
Interaktioner per inlägg
139
Interaktioner per följare
1,2
Inlägg per vecka
1,1

Vinnarinlägg

SKHOOP i Åre AB, Sweden

Outdoor ”office” this afternoon! Everybody happy! #skhoopskirts #skhoop #outdooroffice

204 interaktionspoäng på 1 835 följare
SKHOOP i Åre AB, Sweden

2018 stod Sveg som värd för draghunds-VM. Ett guld, ett silver och en fjärdeplats för laget med guldkjolarna ???? Stort grattis Lisa, Ulrika och Hanna????

168 interaktionspoäng på 1 835 följare

Förlorarinlägg

SKHOOP i Åre AB, Sweden

Nice lunch break outdoors today with a good friend “Patch” ???? SKHOOP Long Down Jacket is perfect as a riding coat when lots of - celsius ❄️ #skhoopskirts #skhoop #lovebeeingoutdoors #åreridklubb

93 interaktionspoäng på 1 835 följare
SKHOOP i Åre AB, Sweden
94 interaktionspoäng på 1 835 följare
2 mån sedan

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.