67

Instagram-analys av

Styrkelyftförbundet

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Styrkelyftförbundet. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*67, vilket är 34 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Styrkelyftförbundet publicerar ett inlägg igenomsnitt 20,0 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
55
Följarskara
52
Frekvens
100
Följare
3,3K
Interaktioner
8,7K
Interaktioner per inlägg
194
Interaktioner per följare
2,6
Inlägg per vecka
20,0

Vinnarinlägg

Styrkelyftförbundet

Europamästare och ett världsrekord i marklyft på 335kg. Stort grattis Janne! #styrkelyft #marklyft #deadlift #powerlift #worldrecord #powerlifting

998 interaktionspoäng på 3 300 följare
Styrkelyftförbundet

Uppvärmingen på 300kg klar. Ingång på 320kg #styrkelyft #marklyft #deadlift #powerlifting #sweden #Epf #master

502 interaktionspoäng på 3 300 följare

Förlorarinlägg

Styrkelyftförbundet

Ett svenskt rekord på 187,5 för Katarina Ruus ifrån ASK Eskilstuna. Bra kämpat!

43 interaktionspoäng på 3 300 följare
Styrkelyftförbundet

Katarina Ruus ifrån ASK eskilstuna lyfter starkt upp 125 kg.

46 interaktionspoäng på 3 300 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.