56

Facebook-analys av

Almtuna IS

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Almtuna IS. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*56, vilket är 13 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Almtuna IS publicerar ett inlägg igenomsnitt 13,5 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Tråkiga inlägg. Tyvärr publicerar Almtuna IS för oengagerande inlägg. De 4827 följarna gillar, kommenterar eller delar inte inläggen tillräckligt mycket. Och om en följare inte nån gång ibland visar att de uppskattar inläggen, så kommer de att se färre och färre av dem i sitt nyhetsflöde. Så sträng är algoritmen. Många tror att om de har 2 000 följare, så når deras inlägg 2 000 personer. Tvärtom når man kanske 0,5-1 % av dem om man inte har koll på vilka strängar man ska spela.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för Almtuna IS. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
35
Följarskara
54
Frekvens
95
Följare
4,8K
Interaktioner
10,9K
Interaktioner per inlägg
88,2
Interaktioner per följare
2,3
Inlägg per vecka
13,5

Vinnarinlägg

Almtuna IS
358 interaktionspoäng på 4 827 följare
6 dagar sedan
Almtuna IS

Almtuna kör över SSK och är klara för spel i Svenska Spel Trophy och slutspelsserien. Nu fyller vi hallen på onsdag mot Vita Hästen. Läs mer på www.almtuna.com Credit: Johnny Andersson Edit: Nerdy Makers #almtuna #uppsala #svenskaspeltrophy #slutspelsserien #hockey #hockeyallsvenskan…

356 interaktionspoäng på 4 827 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Almtuna IS

Almtuna väljer att avsluta avtalet med Erik Flood. Lycka till Erik! #almtuna #uppsala #hockey #hockeyallsvenskan

8 interaktionspoäng på 4 827 följare
Almtuna IS

Almtuna bryter kontraktet med Henrik Marklund. Foto: Johnny Andersson

8 interaktionspoäng på 4 827 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.