68

Instagram-analys av

Gefle IF Fotboll

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Gefle IF Fotboll. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*68, vilket är 36 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Gefle IF Fotboll publicerar ett inlägg igenomsnitt 21,2 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
55
Följarskara
54
Frekvens
100
Följare
4,8K
Interaktioner
14,3K
Interaktioner per inlägg
274
Interaktioner per följare
3,0
Inlägg per vecka
21,2

Vinnarinlägg

Gefle IF Fotboll

Varmt välkommen Johan Mjällby, ny huvudtränare för Gefle IF! #gefle #gefleif

1 331 interaktionspoäng på 4 776 följare
Gefle IF Fotboll

Idag kan vi presentera damlagets fjärde nyförvärv inför säsongen 2018. Vi hälsar Lee Winroth välkommen till klubben! Senast kommer Lee från Kvarnsvedens allsvenska trupp, läs mer på hemsidan. #gefleif

481 interaktionspoäng på 4 776 följare

Förlorarinlägg

Gefle IF Fotboll

Dagens match mot Ljusdal slutade 1-0 till hemmalaget efter ett surt mål i slutminutrarna. Vi krigar oss igenom matchen på ett bra sätt och vi får ta med oss stora delar av matchen vidare in i träningsveckan och till nästa träningsmatch som är borta mot Täby söndagen den 18/3. …

87 interaktionspoäng på 4 776 följare
Gefle IF Fotboll

Tränare Tomas Axlunds ord om träningsveckan och tankar inför dagens match mot Ljusdals IF! ⚽️ (Ber om ursäkt för kvalitén på filmen)

91 interaktionspoäng på 4 776 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.