58

Facebook-analys av

Ronneby Veterinärklinik AB

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Ronneby Veterinärklinik AB. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*58, vilket är 16 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Ronneby Veterinärklinik AB publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,4 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
59
Följarskara
51
Frekvens
51
Följare
1,2K
Interaktioner
2,9K
Interaktioner per inlägg
65,4
Interaktioner per följare
2,4
Inlägg per vecka
1,4

Vinnarinlägg

Ronneby Veterinärklinik AB

TÄVLING! Vilken är den gemensamma vikten på vår djurvårdare Annie och hennes hund Panda? ???? Den som gissar rätt först eller kommer närmast vinner en hälsoundersökning där vi lyssnar på hjärta/lungor, kollar tänder, känner igenom och klipper klor på ditt djur. Tävlingen pågår…

324 interaktionspoäng på 1 221 följare
Ronneby Veterinärklinik AB

UPPDATERING! Hej igen! Vi har nu fått tag i personen som tar hand om katten, dock ingen djurägare. Personen som tar hand och den som hittade katten, håller på att leta efter ett livslång och kärleksfullt hem till henne! Tack alla för delningarna ni gjorde! <3 Hej alla! ???? Nu önskar vi…

256 interaktionspoäng på 1 221 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Ronneby Veterinärklinik AB

Vilket lopp- och fästingmedel ska du använda till ditt djur? Inte alla lopp- och fästingmedel passar till just ditt djur. Kom förbi så kan vi prata om effektivitet och säkerhet innan du väljer produkt.

4 interaktionspoäng på 1 221 följare
Ronneby Veterinärklinik AB

Just nu!! Erbjudande så länge lagret räcker ???? Royal Canin ???? "Köp torrfoder och få en HEL box våtfoder på köpet!"

5 interaktionspoäng på 1 221 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.