58

Facebook-analys av

Normans i Jönköping AB

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Normans i Jönköping AB, baserad i Jönköping i Jönköpings län. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*58, vilket är 17 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Normans i Jönköping AB publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,4 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

Få följare. Verksamheten har ganska få följare. Visst är det kul att nära och kära följer verksamheten, men det behövs en större volym för att det ska bli några affärer av det.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för Normans i Jönköping AB. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

Din NU-poängs beståndsdelar

Engagemang
64
Följarskara
44
Frekvens
51
Följare
611
Interaktioner
2,0K
Interaktioner per inlägg
46,4
Interaktioner per följare
3,3
Inlägg per vecka
1,4

Vinnarinlägg

Normans i Jönköping AB

Ytterligare en ny minilastväxlare levererad till oss från DAF ???????? Detta betyder att från och med idag är 100% av våran lastbilsflotta Euro6 klassad. Tänk på miljön, anlita normans för dina Transportuppdrag!

76 interaktionspoäng på 611 följare
Normans i Jönköping AB

Tackar Holmgrens bil i Jönköping för ännu en snabb leverans! Samt Autoident som alltid ställer upp när det behöver gå undan!

59 interaktionspoäng på 611 följare
Kurstipset: Facebook för företag (steg 1)
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Kungsbacka 24 oktober, Skövde 8 november, Stockholm 20 november eller Norrköping 21 november.
Fler kurstillfällen >>>

Inlägg som tagits emot sämre

Normans i Jönköping AB

Godisfabriken i Gävle blir mindre och mindre, bara resten kvar????????

40 interaktionspoäng på 611 följare
Normans i Jönköping AB

Ny minilastväxlare från DAF ????

44 interaktionspoäng på 611 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Underlaget för denna analys hämtades från Facebook för 7 mån sedan

Prenumerera på denna analys

Prenumerera

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 1 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Vi har utbildat och hjälpt över 1000 verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Se vårt kursutbud

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

  • Engagemang. Ett mått på hur stor andel av de svenska följarna som regelbundet engagerat sig i inläggen genom att gilla, kommentera eller dela. En kommentar betyder mer än en gilla, en delning mer än en kommentar.
  • Följarskara. Hur många du har en potential att nå ut till. Ett stort engagemang i all ära, men utan en viss publik skapas ingen effekt.
  • Frekvens. Hur ofta du kommunicerar. De sociala nätverkens filter vill leverera en strid ström av intressant innehåll till sina användare. Ett viss flit i ditt publicerande är till din fördel.

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.

Rivning Sanering Betonghåltagning Miljöinventering