61

Facebook-analys av

Vålbergsskolan

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Vålbergsskolan. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*61, vilket är 22 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Vålbergsskolan publicerar ett inlägg igenomsnitt 7,7 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
55
Följarskara
51
Frekvens
74
Följare
1,4K
Interaktioner
7,7K
Interaktioner per inlägg
76,6
Interaktioner per följare
5,5
Inlägg per vecka
7,7

Vinnarinlägg

Vålbergsskolan

Idag gör jag min sista dag som rektor på Vålbergsskolan. Det har varit helt fantastiska sex och halvt år! Nu är det dock dags för nya utmaningar. TACK alla elever, ni är unika och underbara! Jag har lärt mig massor av er!???????? TACK all personal för ert outtröttliga arbete med att ge…

299 interaktionspoäng på 1 391 följare
Vålbergsskolan

Från oss två, till er alla ????????????????

286 interaktionspoäng på 1 391 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Örebro 10 april, Göteborg 12 april, Södertälje 17 april eller Stockholm 18 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Vålbergsskolan

Denna veckas morgongympa är tyvärr inställd på grund av sjukdom!

1 interaktionspoäng på 1 391 följare
Vålbergsskolan

Sportlovstips - det finns många aktiviteter att välja mellan ????

Sportlov i Karlstad 24 februari - 4 mars

Under vecka 9 har alla elever i grundskolan och på gymnasiet sportlov. Det finns mycket kul att göra under lovdagarna! Observera: Här i kalendern uppdaterar vi om det sker ändringar i Sportlovsprogrammet.   

8 interaktionspoäng på 1 391 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.