65

Instagram-analys av

Ånge kommun

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Ånge kommun. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*65, vilket är 29 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Ånge kommun publicerar ett inlägg igenomsnitt 11,8 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
56
Följarskara
50
Frekvens
89
Följare
1,0K
Interaktioner
4,3K
Interaktioner per inlägg
61,1
Interaktioner per följare
4,2
Inlägg per vecka
11,8

Vinnarinlägg

Ånge kommun

I dag startar Fränstaskolan sin hälsovecka och ni kommer att få följa deras arbete här på instagram. Therese Johansson är en av två idrottslärare som kommer att hålla i kameran. Gå in och följ Ånge kommun! #ångekommun

120 interaktionspoäng på 1 009 följare
Ånge kommun

Idag har vi haft teamträff på avdelning lyktan på parkbacken. #ångekommun

120 interaktionspoäng på 1 009 följare

Förlorarinlägg

Ånge kommun

Biblioteket har även ett eget instagramkonto, @angebookmasters. Gå gärna in och följ oss! #ångekommun

20 interaktionspoäng på 1 009 följare
Ånge kommun

Hej! Vad kul att få visa vad jag jobbar med om dagarna! Tyvärr började ju denna vecka lite tråkigt med vabb, men jag ska nog lyckas uppdatera lite här ändå. ???? Jag har en facebooksida som ni gärna får följa där jag lägger ut info för elever, föräldrar och andra som är intresserad…

21 interaktionspoäng på 1 009 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.