64

Facebook-analys av

Transschakt

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Transschakt. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*64, vilket är 27 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Transschakt publicerar ett inlägg igenomsnitt 0,9 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
72
Följarskara
52
Frekvens
46
Följare
2,0K
Interaktioner
9,2K
Interaktioner per inlägg
384
Interaktioner per följare
4,7
Inlägg per vecka
0,9

Vinnarinlägg

Transschakt

God Jul och Gott Nytt År????✨???????? Önskar vi på Transschakt Även i år skänker vi 50 000kr till barncanserfonden. Vi vill tacka alla våra kunder och anställda för ett bra 2017.

2 115 interaktionspoäng på 1 973 följare
Transschakt

Transschakt söker grävmaskinister! Dela gärna detta! Vi utför schakt, och transportuppdrag åt bla, Ncc, JM, Peab och Uppsala Kommun i Uppsalaområdet. Vi har stor efterfrågan på våra tjänster och behöver förstärka organisationen. Du som söker som grävmaskinist måste ha: •…

1 406 interaktionspoäng på 1 973 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Transschakt

Pilbåge slangbella & gladiator på Gokartcenter???????? & nån????

30 interaktionspoäng på 1 973 följare
Transschakt

VA jobbet på sjukhusvägen åt Uppsala Kommun rullar på, förra veckan med skift-körning. Bra jobbat alla inblandade????????.

52 interaktionspoäng på 1 973 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.