83

Instagram-analys av

Djurens Rätt

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Djurens Rätt. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*83, vilket är 67 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Djurens Rätt publicerar ett inlägg igenomsnitt 22,4 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
55
Följarskara
100
Frekvens
100
Följare
77,1K
Interaktioner
377,0K
Interaktioner per inlägg
4,1K
Interaktioner per följare
4,9
Inlägg per vecka
22,4

Vinnarinlägg

Djurens Rätt

Väljer du bort pälsprodukter i vinter? Kommentera med en

11 729 interaktionspoäng på 77 104 följare
Djurens Rätt

LÅT DEN VITA ÄLGEN LEVA - SKRIV UNDER UPPROPET! Den världsberömda vita älgen i Värmland ska skjutas. Djurens Rätt uppmanar länsstyrelsen i Värmland att dra tillbaka beslutet! ► SKRIV UNDER uppropet för att rädda älgen på länken i vår profil: @djurensratt ► TAGGA EN VÄN I EN…

11 690 interaktionspoäng på 77 104 följare

Förlorarinlägg

Djurens Rätt

VÄLKOMMEN TILL JULÖPPET PÅ DJURENS RÄTTS KONTOR! Lördagen den 9 december kl. 11-15 bjuder vi på smarrigt djurvänligt julfika, quiz och naturligtvis julklappsshopping och möjligt att ge bort ett medlemskap i julklapp på våra kontor i Stockholm och Göteborg. Fixa dina klappar och gör…

569 interaktionspoäng på 77 104 följare
Djurens Rätt

Alla behöver en trygg famn ibland ???? #djurensrätt

1 045 interaktionspoäng på 77 104 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.