67

Instagram-analys av

Erlandssons

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Erlandssons. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*67, vilket är 34 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Erlandssons publicerar ett inlägg igenomsnitt 3,2 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
75
Följarskara
50
Frekvens
58
Följare
1,1K
Interaktioner
4,0K
Interaktioner per inlägg
152
Interaktioner per följare
3,6
Inlägg per vecka
3,2

Vinnarinlägg

Erlandssons

Patrik hed, en del av Erlandssons! #bartender #servitör #musikansvarig #vissakallardetDJ #hefamiljen

237 interaktionspoäng på 1 096 följare
Erlandssons

Så här såg våran bricka med tillbehör ut ikväll som serveras till rätterna som kommer från grillen! Brickan varieras hela tiden efter åtgång! #chimichurri #kolatsmör #pakchoi #blomkål #svamp #erlandssons #hefamiljen #grillat #sthlmfactory @sthlmfactory

228 interaktionspoäng på 1 096 följare

Förlorarinlägg

Erlandssons

Rökt kött håller längre! Det är sen gammalt! Grillat är godast! @roswall82 #erlandssons #ylvahenke2017

64 interaktionspoäng på 1 096 följare
Erlandssons

Erlandssons ute och grillar! #bröllop #catering #hefamiljen

71 interaktionspoäng på 1 096 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.