61

Facebook-analys av

Wernergårdens Mejeri

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Wernergårdens Mejeri. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*61, vilket är 22 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Wernergårdens Mejeri publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,1 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
65
Följarskara
53
Frekvens
50
Följare
1,8K
Interaktioner
850
Interaktioner per inlägg
106
Interaktioner per följare
0,5
Inlägg per vecka
1,1

Vinnarinlägg

Wernergårdens Mejeri

Så har vi sista dagen kvar idag med att ha öppet kl. 12 - 17! Vi vill återigen tacka alla för en fantastisk tid och önska alla en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR! Birgit & Bengt

234 interaktionspoäng på 1 822 följare
Wernergårdens Mejeri

Kära vänner, kunder och samarbetspartners - efter 13 års hårt, roligt och spännande arbete väljer vi nu att avsluta vår verksamhet. Vi kommer att ha öppet fred. - sönd.15 - 17/12 och 19 - 23/12 kl. 12 - 17 men stänger därefter för gott! Välkomna att handla våra ostar med tillbehör och…

138 interaktionspoäng på 1 822 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Wernergårdens Mejeri

På fredag öppnar vi igen! Butik & Café öppet fredag - lördag - söndag kl. 12.00 - 17.00 Beställ julkorgar/julkassar redan nu! På söndag finns vi även på julmarknad vid Västanfors Hembygdsgård kl. 12 - 17 På fredag bjuder vi på pepparkakor och blåmögelost! VÄLKOMNA dit och hit!

25 interaktionspoäng på 1 822 följare
Wernergårdens Mejeri

Även denna helg har vi öppet fred. - lörd. och söndag kl. 12 - 17! Kom och njut av gott fika, goda ostmackor och fantastisk osttallrik! Ostdisken är fortfarande välfylld! Beställ dina julpresenter hos oss! VÄLKOMNA! Birgit & Bengt

60 interaktionspoäng på 1 822 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.