64

Instagram-analys av

KPMG Sweden

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från KPMG Sweden. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*64, vilket är 28 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. KPMG Sweden publicerar ett inlägg igenomsnitt 11,8 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
55
Följarskara
51
Frekvens
89
Följare
1,5K
Interaktioner
3,9K
Interaktioner per inlägg
161
Interaktioner per följare
2,6
Inlägg per vecka
11,8

Vinnarinlägg

KPMG Sweden

Trender kommer och går, men vegotrenden är här för att stanna! Vi på InterimService rekommenderar att i alla fall käka vegetarisk en gång i veckan. ???????????? #veggie #vego #animalfriends #gogreen #thinkgreen #vegetarian

2 034 interaktionspoäng på 1 489 följare
KPMG Sweden

Efter två intensiva arbetsmarknadsdagar avslutar vi nu #eee2018 med traditionsenlig pytt-i-panna! Tack alla inblandade för de här två dagarna. Tack @LundaEkonomerna för en välorganiserad arbetsmarknadsmässa!

133 interaktionspoäng på 1 489 följare

Förlorarinlägg

KPMG Sweden

Veckorna på InterimService är allt annat än en pärs! Ett privilegium att få arbeta med människor man skrattar med lika mycket som man inspireras av ???? ???? Tack för denna vecka - Hoppas att vi ses snart igen ???????????????? Dags att dra hem till hemstaden, trevlig helg allesammans ????

39 interaktionspoäng på 1 489 följare
KPMG Sweden

TBT Västerås när InterimService satte sina strategiska mål, spelade rundpingis och plaskade på kokpunkten ????????????

45 interaktionspoäng på 1 489 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.