59

Instagram-analys av

Gotland Whisky

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Gotland Whisky. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*59, vilket är 19 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Gotland Whisky publicerar ett inlägg igenomsnitt 0,7 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
69
Följarskara
51
Frekvens
36
Följare
1,2K
Interaktioner
1,9K
Interaktioner per inlägg
162
Interaktioner per följare
1,6
Inlägg per vecka
0,7

Vinnarinlägg

Gotland Whisky

YES vi vann priset som årets #Marknadsförare på#gotland . Stort tack alla ni som stöttat oss och som satsat på #gotlandwhisky

252 interaktionspoäng på 1 226 följare
Gotland Whisky

#alltomwhisky skriver om #gotlandwhisky i senaste numret av tidningen. Tackar för detta :-)

205 interaktionspoäng på 1 226 följare

Förlorarinlägg

Gotland Whisky

På torsdag avgörs det om #gotlandwhisky får pris i #svenskdeisgn #åretsmarknadsförare på #gotland eller #åretsinnovationspris på #gotland (vilket vår mältare Staffan Larsson nominerats). Två tävlingar på samma dag! En i #visby och en i #göteborg - en jobbig men synnerligen trevlig liten krock :-)

82 interaktionspoäng på 1 226 följare
Gotland Whisky

Dag två #whiskyexpo i #linköpnig. Om en minut öppnar dörrarna.

119 interaktionspoäng på 1 226 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.