60

Facebook-analys av

Svenska Diabetesförbundet

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Svenska Diabetesförbundet. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*60, vilket är 19 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Svenska Diabetesförbundet publicerar ett inlägg igenomsnitt 3,1 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
54
Följarskara
59
Frekvens
57
Följare
10,7K
Interaktioner
22,4K
Interaktioner per inlägg
283
Interaktioner per följare
2,1
Inlägg per vecka
3,1

Vinnarinlägg

Svenska Diabetesförbundet

– Vi är otroligt glada över att ha satt diabetes på agendan och tacksamma över alla de gåvor som kommit in och som gör att vi kan satsa ännu mer på forskning både för att hitta ett botemedel och göra livet med diabetes lättare, säger Cecilia Gomez förbundsdirektör på Diabetesförbundet.

Över 5,7 miljoner samlades in på diabetesgalan

Sveriges första Diabetesgala gick av stapeln på tisdagskvällen. Under direktsändningen samlades över 5,7 miljoner kronor in till förmån för diabetesforskningen och bidragen fortsätter att trilla in. Galan sändes på TV3, Viafree och Viaplay från Grand Hôtel i Stockholm under ledning av…

1 655 interaktionspoäng på 10 667 följare
Svenska Diabetesförbundet

ÄNTLIGEN kan vi berätta att Peter Jihde kommer vara programledare både Diabetesgalan och dokumentären vi gjort tillsammans med MTG. Diabetesgalan sänds på TV3, Viaplay och Viafree den 14 november klockan 19.30. Håll utkik här för nyheter om artister, deltagare och sändningstider för…

1 202 interaktionspoäng på 10 667 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Svenska Diabetesförbundet

Klockan 09:30 idag släpps biljetterna till Diabetesgalan! Galans hålls i Vinterträdgården på Grand Hotell i Stockholm den 14 november och klockan 9:30 idag måndag släpper vi ett begränsat antal biljetter – först till kvarn gäller. Biljetterna är gratis och ger dig en helkväll på…

18 interaktionspoäng på 10 667 följare
Svenska Diabetesförbundet

Ni har väl inte missat att anmälningsperioden till Ung Diabetes årliga kick-off har startat? Är du mellan 15-30 år och vill engagera dig inom diabetes är det här en utmärkt start. Kick-offen varvar workshops med diskussioner och inspirerande föreläsningar. Målet med helgen är att du ska…

Kick-off

Vår vision är att göra livet lättare för unga med diabetes och att skapa ett nätverk över hela Sverige, något som vi gärna vill att du hjälper oss med. Målet är att du ska få inspiration och de verktyg som krävs för att kunna genomföra ett projekt på hemmaplan.

21 interaktionspoäng på 10 667 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.