63

Instagram-analys av

Katrineholms kommun

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Katrineholms kommun. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*63, vilket är 26 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Katrineholms kommun publicerar ett inlägg igenomsnitt 7,7 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
59
Följarskara
51
Frekvens
74
Följare
1,6K
Interaktioner
5,3K
Interaktioner per inlägg
116
Interaktioner per följare
3,4
Inlägg per vecka
7,7

Vinnarinlägg

Katrineholms kommun

Tommy Myllymäki tar över restaurang Stadsparken. Till sin hjälp har han mamma Päivi och kökschefen från Julita, Kristofer Winnerhed. Är det nån mer som börjar bli hungrig? ????

292 interaktionspoäng på 1 553 följare
Katrineholms kommun

Gott Nytt 2018! En magiskt kväll kräver makalösa fotografer som lyckas fånga det i bild. Foto: Lennart Rosenberg. #katrineholm100 #katrineholm

249 interaktionspoäng på 1 553 följare

Förlorarinlägg

Katrineholms kommun

Har du trasiga elprodukter som ligger hemma och skräpar? Här kommer ett enkelt och klimatsmart tips som hjälper både dig och miljön ????. Allt du behöver veta hittar du även här: www.katrineholm.se/elavfall #elavfall #hållbarmiljö #katrineholm #återvinning

31 interaktionspoäng på 1 553 följare
Katrineholms kommun

Står du inte redan i vår tomtkö så är det läge att göra det. ????????Just nu finns det 38 lediga villatomter i Katrineholms kommun. I Luvsjön (sydvästra Katrineholm) hittar du fyra av dem ????. Resten finns på vår webbplats: www.katrineholm.se/ledigatomter #ledigatomter #katrineholm…

38 interaktionspoäng på 1 553 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.