60

Facebook-analys av

Polisen lokalpolisområde Nybro

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Polisen lokalpolisområde Nybro. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*60, vilket är 19 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Polisen lokalpolisområde Nybro publicerar ett inlägg igenomsnitt 7,2 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
51
Följarskara
55
Frekvens
72
Följare
4,8K
Interaktioner
3,0K
Interaktioner per inlägg
100
Interaktioner per följare
0,6
Inlägg per vecka
7,2

Vinnarinlägg

Polisen lokalpolisområde Nybro

SAMLING VID PUMPEN Jajamen fredag igen! Ledig helg för många men för vår del innebär det jobb hela helgen. Nytankad kärra och redo för nya utmaningar. Ha en riktigt skön helg och kör försiktigt i vinterväglaget. // Johan

416 interaktionspoäng på 4 799 följare
Polisen lokalpolisområde Nybro

LESSEBO: SKAM DEN SOM GER SIG Patrull uppmärksammar under förmiddag ett fordon som undviker patrullen. Patrull anträffar senare fordonet stillastående och en man född 82 en bit ifrån. Någon körning kunde inte styrkas men mannen rapporteras för ringa narkotikabrott, eget bruk då han…

252 interaktionspoäng på 4 799 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Polisen lokalpolisområde Nybro

LOKALPOLISOMRÅDE NYBRO Ryd Med anledning av sjukdom ställer vi in Mobila Poliskontorets besök i Ryd idag 180118. Emmaboda besöks som vanligt i samverkan med kommunpolis. Micke//Kommunpolis Nybro/Emmaboda.

8 interaktionspoäng på 4 799 följare
Polisen lokalpolisområde Nybro

ÄGARE SÖKES Denna lampa lämnades in av allmänhet till Polisen i Hultsfred förra veckan. Lampan finns hos Polisen i Hultsfred. // Johan

13 interaktionspoäng på 4 799 följare

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.