64

Instagram-analys av

HK Drott Halmstad

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från HK Drott Halmstad. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*64, vilket är 28 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. HK Drott Halmstad publicerar ett inlägg igenomsnitt 8,3 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
60
Följarskara
51
Frekvens
76
Följare
1,5K
Interaktioner
1,6K
Interaktioner per inlägg
123
Interaktioner per följare
1,0
Inlägg per vecka
8,3

Vinnarinlägg

HK Drott Halmstad

Som avslutning på dagen blev det en vinst med 27-24 ???? Nästa hemmamatch för damerna är torsdagen den 15 mars kl. 19.00 och för herrarna lördagen den 17 mars kl. 15.00. Välkomna! #halmstad #handboll #halmstadarena

167 interaktionspoäng på 1 541 följare
HK Drott Halmstad

Tjena! Ikväll har jag kollat på RIK-Karlskrona, tyvärr förlust för Karlskrona där min bror spelar! Hoppas grabbarna i Vinslöv vänder i andra halvlek så det inte bli dubbeltorsk. Trevlig helg ????

151 interaktionspoäng på 1 541 följare

Förlorarinlägg

HK Drott Halmstad

Dragning av pris 1 och 2???? i Gesslelotteriet!

72 interaktionspoäng på 1 541 följare
HK Drott Halmstad

I väntan på ett försenat tåg påväg till veckans sista träning innan match tänkte jag dela med mig av en bild på min studentmössa som äntligen kommit???? Med mössan i handen och mindre än 100 dagar kvar till studenten känns det plötsligt ganska nära????????

72 interaktionspoäng på 1 541 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.