64

Instagram-analys av

Familjen Grön

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Familjen Grön. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*64, vilket är 28 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Familjen Grön publicerar ett inlägg igenomsnitt 4,0 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
67
Följarskara
52
Frekvens
61
Följare
2,4K
Interaktioner
6,5K
Interaktioner per inlägg
269
Interaktioner per följare
2,7
Inlägg per vecka
4,0

Vinnarinlägg

Familjen Grön

Vi i FAMILJEN GRÖN vill nu önska alla en god jul och ett gott nytt år! Tusen tack för alla gröna möten under året! Nu planerar vi för nästa år. ???? Ida, Martin & Charlotte

643 interaktionspoäng på 2 377 följare
Familjen Grön

Stort tack alla ni som hittade till oss idag igen! Jätteroligt att få prata med er om hur ni planerat att smycka entrén och trädgården! Nu tar Familjen Grön jul och öppnar upp i maj igen ( datum återkommer vi med). Vi vill önska alla en god jul och ett gott nytt år. ????

424 interaktionspoäng på 2 377 följare

Förlorarinlägg

Familjen Grön

Mysigaste butiken i sta´n! Besök Sofia på @lordaginterior och hitta en massa fint till det egna hemmet nu till jul och julklappar och gåbortpresenter! ????????

110 interaktionspoäng på 2 377 följare
Familjen Grön

Ljuvliga småvaser gjorda av Uppsalakeramikern @franzonliljedahl med stor sannolikhet hos Familjen Grön i vår! #trädgårdsinspiration #trädgårdsevent #familjengron #familjengrön

152 interaktionspoäng på 2 377 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.