59

Facebook-analys av

Glada Lådan

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Glada Lådan. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*59, vilket är 18 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Glada Lådan publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,5 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
59
Följarskara
55
Frekvens
52
Följare
5,8K
Interaktioner
6,8K
Interaktioner per inlägg
170
Interaktioner per följare
1,2
Inlägg per vecka
1,5

Vinnarinlägg

Glada Lådan

JÄMTLÄNDSKT JULBORD 1490 kr Gratis hemleverans i Östersund samt Stockholms innerstad! Rimmad julskinka, Görviks gårdskött Prinskorv, Undersåkers Charkuteriefabrik Varmrökt fjällröding, Börtnan Dillgravad regnbågslax, Börtnan Gravlaxsås, Börtnans Fjällvattenfisk Renkorv, Jillie Ren &…

1 054 interaktionspoäng på 5 807 följare
Glada Lådan

Glada Lådan öppnar utlämning i Stockholm! Underbart! Nu öppnar den första utlämningen i Stockholm, det blir ekologiska köttlådor med en blandning av olika köttdetaljer varje vecka från lamm, nöt, fläsk och vilt. Svenskt naturkött till riktigt bra pris! EKOLOGISK KÖTTLÅDA v.43 900g…

686 interaktionspoäng på 5 807 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Glada Lådan

GLADA NYHETER! Ni som har önskat få jullådan skickad via Bussgods- nu är det löst! Kolla upp med ert närmaste Bussgodsombud så att de har kylbilor till dig och lägg din beställning så snart som möjligt. Leverans 19-21/12.

7 interaktionspoäng på 5 807 följare
Glada Lådan

Nu finns det GLUTENFRIA jullådor, skriv bara "glutenfritt" när du beställer!

9 interaktionspoäng på 5 807 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.