59

Instagram-analys av

arebageri

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från arebageri. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*59, vilket är 18 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. arebageri publicerar ett inlägg igenomsnitt 11,2 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Tråkiga inlägg. Tyvärr publicerar arebageri för oengagerande inlägg. De 2584 följarna gillar, kommenterar eller delar inte inläggen tillräckligt mycket. Och om en följare inte nån gång ibland visar att de uppskattar inläggen, så kommer de att se färre och färre av dem i sitt nyhetsflöde. Så sträng är algoritmen. Många tror att om de har 2 000 följare, så når deras inlägg 2 000 personer. Tvärtom når man kanske 0,5-1 % av dem om man inte har koll på vilka strängar man ska spela.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för arebageri. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
45
Följarskara
52
Frekvens
86
Följare
2,6K
Interaktioner
8,5K
Interaktioner per inlägg
77,8
Interaktioner per följare
3,3
Inlägg per vecka
11,2

Vinnarinlägg

arebageri

Juldagen/Christmas day #vitmagi #åreofsweden #åresweden #åre #älskaåre #älskasnö #tvåre #årelive #åreidag #jamesbondofgastronomy #jamesbond #årebageri #åre2019 #localgastronomy #wintersport #åreglass #certificateofexcellence #easyjet #sas #braflyg #arvidnordquist #arlaköket #åbro…

224 interaktionspoäng på 2 584 följare
arebageri

Idag blev Lina Korsgren firad när hon kom hem till Åre hos @areguiderna ! #åre #åresweden #åreofsweden #årebageri #åreguiderna #vitmagi @vasaloppet @skidorarmode @are2019 @aresweden #vasaloppsvinnare #vasaloppet2018 #vasaloppsvinnare2018 #linakorsgren #älskaåre #älskasnö #årelive #tvåre…

210 interaktionspoäng på 2 584 följare

Förlorarinlägg

arebageri

Knäckebröd #årebageri #åre #vitmagi #åreofsweden #åresweden

18 interaktionspoäng på 2 584 följare
arebageri

Våra Knäckekex goda till ost & chark #memoriesfromåre #årebageri #åreofsweden #åresweden #parmigiano #vitmagi #eatupåre

19 interaktionspoäng på 2 584 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.