71

Facebook-analys av

Sparbanken Eken

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Sparbanken Eken. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*71, vilket är 42 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Sparbanken Eken publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,0 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
85
Följarskara
52
Frekvens
49
Följare
1,6K
Interaktioner
1,5K
Interaktioner per inlägg
150
Interaktioner per följare
1,0
Inlägg per vecka
1,0

Vinnarinlägg

Sparbanken Eken

I fredags överlämnade vår kontorschef Terese elva kassar med julmat samt biobiljetter till Pernilla Runsten, en eldsjäl bakom Stödkassen i Blekinge. -Jag gick hem med den bästa känslan i magen, tack vare vår gåva kan flera behövande familjer få julmat på bordet och njuta av…

441 interaktionspoäng på 1 553 följare
Sparbanken Eken

Stort grattis till Robin Håkansson från Agunnaryd som ikväll tilldelades Sparbanken Ekens stipendium till en ung entreprenör. Stipendiet på 15 000 kr delades ut under arrangemanget Next Level Network som vi arrangerade tillsammans med Ung Företagsamhet på PM och Vänner i Växjö. Vi vill…

255 interaktionspoäng på 1 553 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Sparbanken Eken

VXOnews

Under tisdagskvällen bjöd Ung Företagsamhet in till en helkväll på PM & Vänner tillsammans med Sparbanken Eken. På plats fanns tidigare UF-företagare med stora förväntningar på en helkväll fylld med mingel, föreläsningar och nätverkande.

10 interaktionspoäng på 1 553 följare
Sparbanken Eken

Vi på Sparbanken Eken önskar dig en fin första advent!

51 interaktionspoäng på 1 553 följare

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.