64

Facebook-analys av

ICA Årstahallen Supermarket

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från ICA Årstahallen Supermarket. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*64, vilket är 27 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. ICA Årstahallen Supermarket publicerar ett inlägg igenomsnitt 5,3 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
60
Följarskara
57
Frekvens
65
Följare
7,9K
Interaktioner
16,0K
Interaktioner per inlägg
140
Interaktioner per följare
2,0
Inlägg per vecka
5,3

Vinnarinlägg

ICA Årstahallen Supermarket

Tävlingsdags! Vi tävlar ut två roliga priser inför julafton. Första priset är en Moccamaster sponsrad av löfbergs lila, och andra priset en kasse med lite glögg och annat gott. För att vara med och tävla måste du gilla och dela inlägget och kommentera med din absoluta favorit jullåt. …

1 932 interaktionspoäng på 7 923 följare
ICA Årstahallen Supermarket

Då vi missade en väldigt viktig detalj i föregående inlägg så lär vi tyvärr göra om och göra rätt. Så här kommer det ett korrekt inlägg =) Lycka till =) Tävling! För att delta och ha chans att vinna korgen som är fylld med godsaker behöver du gilla och dela inlägget samt svara…

1 825 interaktionspoäng på 7 923 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

ICA Årstahallen Supermarket

Dagens lunch: Fläskytterfilé med stekt potatis och rödvinssås Välkomna mellan 11:00-14:00

8 interaktionspoäng på 7 923 följare
ICA Årstahallen Supermarket
11 interaktionspoäng på 7 923 följare
12 dagar sedan

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.