64

Instagram-analys av

Elmia Icelandic Power Show

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Elmia Icelandic Power Show. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*64, vilket är 29 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Elmia Icelandic Power Show publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,4 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
71
Följarskara
52
Frekvens
51
Följare
1,7K
Interaktioner
7,1K
Interaktioner per inlägg
273
Interaktioner per följare
4,2
Inlägg per vecka
1,4

Vinnarinlägg

Elmia Icelandic Power Show

Nu är det klart - det blir islandshästtävlingar på Elmia nästa år! ???????? Vi planerar då ett ännu större program med tävlingar, clinics, mässa och shower! Vem vill du ta med dig till Elmia i oktober? ????????#elmiaicelandicpowershow #elmiascandinavianhorseshow ????: @toltaren

630 interaktionspoäng på 1 671 följare
Elmia Icelandic Power Show

Vi önskar er alla en God Jul????????????????#elmiaicelandicpowershow #elmiascandinavianhorseshow #icelandichorse #islandshäst #islandshest #islandspferd #snö #juletid [email protected]

335 interaktionspoäng på 1 671 följare

Förlorarinlägg

Elmia Icelandic Power Show

Missa inte Programmet om #elmiaicelandicpowershow på Horse & Country ????????????????#icelandichorse #islandshäst #världspremiären #worldrankings #tölt#publikfest #elmia ????????????????

148 interaktionspoäng på 1 671 följare
Elmia Icelandic Power Show

Äntligen fredag????#finalyfriday #icelandichorse #icelandichorses #elmiaicelandicpowershow #elmiascandinavianhorseshow ???????????????????? @toltaren

174 interaktionspoäng på 1 671 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.