76

Facebook-analys av

LO Sverige

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från LO Sverige. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*76, vilket är 51 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. LO Sverige publicerar ett inlägg igenomsnitt 7,9 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
51
Följarskara
100
Frekvens
74
Följare
62,6K
Interaktioner
115,2K
Interaktioner per inlägg
1,0K
Interaktioner per följare
1,8
Inlägg per vecka
7,9

Vinnarinlägg

LO Sverige

Vi har gjort det förut. Nu gör vi det igen. Valet 2018 handlar om trygghet för vanligt folk. Dela filmen med alla du känner! Vill du vara med i vår valrörelse? Skriv upp dig här:

7 493 interaktionspoäng på 62 581 följare
LO Sverige

Såhär gick det till när de svenska friskolorna togs över av riskkapitalister med ett syfte: att tjäna pengar på våra barns utbildning. Dela filmen med dina vänner så att fler får veta! #stoppavinstjakten

5 738 interaktionspoäng på 62 581 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

LO Sverige

Sexuella trakasserier gör kvinnor sjuka. Många drabbas av psykiska besvär, magsår eller hjärtproblem. #metoo

Sjukfall efter sexuella trakasserier ökar starkt - och mest inom LO-yrkena - DN.SE

Allt fler kvinnor hamnar i långa sjukskrivningar på grund av sexuella trakasserier på jobbet.

67 interaktionspoäng på 62 581 följare
LO Sverige
68 interaktionspoäng på 62 581 följare
6 v sedan

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.