68

Facebook-analys av

Nordchark

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Nordchark. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*68, vilket är 35 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Nordchark publicerar ett inlägg igenomsnitt 0,3 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
95
Följarskara
51
Frekvens
15
Följare
1,3K
Interaktioner
2,5K
Interaktioner per inlägg
189
Interaktioner per följare
1,9
Inlägg per vecka
0,3

Vinnarinlägg

Nordchark

Vad blir det till middag? Vi föreslår palt med stekt rimmat sidfläsk, rårörda lingon och en ordentlig klick smör. En äkta norrbottnisk tradition! Vi älskar de klassiska tillbehören. Hur äter du din palt? Kommentera och berätta för oss.

550 interaktionspoäng på 1 275 följare
Nordchark

Den här veckan är det magert i många plånböcker efter alla storhelger och trevligheter. Därför tänkte vi passa på att tipsa om en riktig klassiker bland svensk husmanskost som är både billig, enkel och väldigt god: Falukorv med stuvade makaroner. Du behöver: 500 gram Nordchark…

360 interaktionspoäng på 1 275 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Nordchark

Vi älskar doften av skinka på julaftonsmorgonen. Det är en av de där återkommande glädjestunderna som följer med genom hela livet. Prova även vår färdiggriljerade julskinka. Perfekt för dig som har tidsbrist i julstöket. En riktigt god jul önskar vi på Nordchark!

42 interaktionspoäng på 1 275 följare
Nordchark

Alla hjärtans dag! ❤️ Klart att även de minsta i familjen ska ha någonting speciellt till middag. Hjärtformad blodpudding med knaperstekt sidfläsk är kärlek på en tallrik. Vem bjuder du på middag? ????

80 interaktionspoäng på 1 275 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.