59

Instagram-analys av

Kränku Te & Kaffe

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Kränku Te & Kaffe. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*59, vilket är 18 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Kränku Te & Kaffe publicerar ett inlägg igenomsnitt 6,0 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
52
Följarskara
54
Frekvens
68
Följare
4,5K
Interaktioner
4,3K
Interaktioner per inlägg
188
Interaktioner per följare
1,0
Inlägg per vecka
6,0

Vinnarinlägg

Kränku Te & Kaffe

Helgöppet precis som vanligt. Lördag 10-16 och söndag 12-16. Gör som väldigt många gotlänningar och helggäster - besök oss i @visbycentrum.

372 interaktionspoäng på 4 471 följare
Kränku Te & Kaffe

Snö i Visby. Kom in och värm dig med en kopp te eller kaffe.

367 interaktionspoäng på 4 471 följare

Förlorarinlägg

Kränku Te & Kaffe

Kaffeälskare! Nu är det dags. Med vår fruktiga och friska Kränku Kaffi som bas har vi skapat årets ekologiska Påskkaffi. De etiopiska bönorna i Kaffi blandas med utvalda bönor från Indonesien, Guatemala och Colombia. En len och fyllig blandning med ett mörkrostat bett i eftersmaken. Finns…

68 interaktionspoäng på 4 471 följare
Kränku Te & Kaffe

Håll ut i kylan! Vi bjuder alla kunder på Kränku Kaffi Grower´s Cup.

98 interaktionspoäng på 4 471 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.