61

Instagram-analys av

UNTFotboll

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från UNTFotboll. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*61, vilket är 23 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. UNTFotboll publicerar ett inlägg igenomsnitt 7,7 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
57
Följarskara
50
Frekvens
74
Följare
1,0K
Interaktioner
6,2K
Interaktioner per inlägg
68,0
Interaktioner per följare
6,0
Inlägg per vecka
7,7

Vinnarinlägg

UNTFotboll

En dag som denna minns vi Janne Anderssons besök på Löten i somras.

174 interaktionspoäng på 1 038 följare
UNTFotboll

Grattis Sherko Faiqi! Från praktikant på Fotbollsbloggen 2014 till A-lagskontrakt med Sirius. I maj ’14 var vi nere på Sirius träning där Faiqi plåtade hela träningen. När jag presenterade Sherko för Kim Bergstrand sa jag ”kanske en spelare i A-laget i framtiden”. KB svarade: ”ja,…

144 interaktionspoäng på 1 038 följare

Förlorarinlägg

UNTFotboll

Nytt avsnitt ute nu!

27 interaktionspoäng på 1 038 följare
UNTFotboll

Hammarby-Shamrock Rovers.

28 interaktionspoäng på 1 038 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.