65

Instagram-analys av

Fria Läroverken Karlstad

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Fria Läroverken Karlstad. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*65, vilket är 29 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Fria Läroverken Karlstad publicerar ett inlägg igenomsnitt 9,0 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
61
Följarskara
50
Frekvens
79
Följare
1,0K
Interaktioner
3,2K
Interaktioner per inlägg
79,1
Interaktioner per följare
3,1
Inlägg per vecka
9,0

Vinnarinlägg

Fria Läroverken Karlstad

Frida Swahn och Maja Andersson har fått landslagsuppdrag igen! Frida åker och spelar Finnkampen (2-4 feb) med U19-landslaget i innebandy. Maja är uttagen till elitläger på Bosön (denna vecka) med U20-landslaget i fotboll. Grattis och lycka till tjejer! #idrottsgymnasium #niuinnebandy #fotboll…

155 interaktionspoäng på 1 006 följare
Fria Läroverken Karlstad

Friberg bjöd på julfika????????????⛄️

152 interaktionspoäng på 1 006 följare

Förlorarinlägg

Fria Läroverken Karlstad

Julklapp nummer 8????

16 interaktionspoäng på 1 006 följare
Fria Läroverken Karlstad

Den 27/1 finns chansen för dig som går i nian eller åttan att utmana våra E-sportselever i Overwatch, CS:GO, Hearthstone eller LoL. Läs mer och anmäl dig på: https://friaesportchallenge.wordpress.com/anmalan/

16 interaktionspoäng på 1 006 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.