58

Facebook-analys av

Tingsryds AIF

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Tingsryds AIF. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*58, vilket är 16 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Tingsryds AIF publicerar ett inlägg igenomsnitt 8,7 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Tråkiga inlägg. Tyvärr publicerar Tingsryds AIF för oengagerande inlägg. De 3968 följarna gillar, kommenterar eller delar inte inläggen tillräckligt mycket. Och om en följare inte nån gång ibland visar att de uppskattar inläggen, så kommer de att se färre och färre av dem i sitt nyhetsflöde. Så sträng är algoritmen. Många tror att om de har 2 000 följare, så når deras inlägg 2 000 personer. Tvärtom når man kanske 0,5-1 % av dem om man inte har koll på vilka strängar man ska spela.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för Tingsryds AIF. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
45
Följarskara
54
Frekvens
78
Följare
4,0K
Interaktioner
5,6K
Interaktioner per inlägg
55,8
Interaktioner per följare
1,4
Inlägg per vecka
8,7

Vinnarinlägg

Tingsryds AIF

Nelson Garden Arena har natten till idag blivit utsatta för ett inbrott. Förövarna har vandaliserat isen, vänt upp och ner på vårt kansli med tillhörande kontor. De har även lämnat ett förnedrande meddelande samt dessvärre kommit iväg med en ganska ansenlig summa pengar. Detta är en…

571 interaktionspoäng på 3 968 följare
Tingsryds AIF

Vi säger stort grattis till Mathieu Tousignant vars senaste prestationer välförtjänt har uppmärksammats av @easportsnhl. Han är nämligen uttagen i veckans lag i NHL 18 ultimate team! Ett spelläge som spelas över hela världen. Riktigt stort och fantastiskt roligt!

228 interaktionspoäng på 3 968 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Tingsryds AIF
0 interaktionspoäng på 3 968 följare
7 v sedan
Tingsryds AIF

Glöm ej att ta med era medlemskort till medlemsmötet ikväll.

1 interaktionspoäng på 3 968 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.