66

Facebook-analys av

Jobba i Vetlanda kommun

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Jobba i Vetlanda kommun. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*66, vilket är 33 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Jobba i Vetlanda kommun publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,7 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
75
Följarskara
52
Frekvens
53
Följare
1,8K
Interaktioner
1,6K
Interaktioner per inlägg
84,5
Interaktioner per följare
0,9
Inlägg per vecka
1,7

Vinnarinlägg

Jobba i Vetlanda kommun

Tycker du att alla barn har rätt till en rolig, trygg och lärorik utbildning? Vill du tillsammans med ett duktigt team leda och utveckla det pedagogiska arbetet i förskolan? Vi behöver nu en ny förskolechef som delar våra värderingar, vill du vara med i gänget? Ansök på

203 interaktionspoäng på 1 780 följare
Jobba i Vetlanda kommun

25 år i kommunens tjänst. 30 stolta medarbetare fick sin guldklocka i kväll. Stort tack till alla ????

186 interaktionspoäng på 1 780 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Jobba i Vetlanda kommun

Är du psykolog? Då kanske du har en ny arbetsplats att se fram emot efter nyår. Som psykolog inom skolan kommer du att ingå i vårt resursteam för elevhälsa i Vetlanda kommun. Ett givande och utvecklande arbete! Läs mer om tjänsten här:

25 interaktionspoäng på 1 780 följare
Jobba i Vetlanda kommun

Delaktighet, ansvar, respekt och trygghet – låter det som en bra arbetsplats? På Withalaskolan gör vi nu en spännande resa där vi tillsammans rustar våra elever inför framtiden. Nu kan du bli en del av vårt härliga gäng, kanske vill du jobba med teknik, svenska, musik, studie- och…

33 interaktionspoäng på 1 780 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.