92

Facebook-analys av

Jerry gillar

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Jerry gillar. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*92, vilket är 85 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Jerry gillar publicerar ett inlägg igenomsnitt 20,6 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
74
Följarskara
100
Frekvens
100
Följare
84,9K
Interaktioner
857,4K
Interaktioner per inlägg
3,7K
Interaktioner per följare
10,1
Inlägg per vecka
20,6

Vinnarinlägg

Jerry gillar

Mmmmm, mums!

29 754 interaktionspoäng på 84 870 följare
Jerry gillar

*brumbrum*

27 243 interaktionspoäng på 84 870 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Jerry gillar

HAR DU TRÅKIGT? Hoppa in och chatta, eller trolla.

Flaretime · Chatt som på 90-talet

Du är snudd på inne och igång att chatta med de andra som om 90-talet aldrig passerat.

1 interaktionspoäng på 84 870 följare
Jerry gillar

WTF! Vilken sida ligger på första plats???!!!! ????????????????????

Sveriges bästa sociala kanaler · Nischad Utbildning

Vi på Nischad Utbildning analyserar och bedömer löpande företags och organisationers ansträngningar på Facebook, Instagram, Twitter m.fl. Nedan finner du de som når fram bäst i landet. Använd sökrutan uppe till höger för att hitta din verksamhet, din konkurrent eller din stads…

3 interaktionspoäng på 84 870 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.