39

Facebook-analys av

Esters

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Esters, baserad i Borgholm i Kalmar län. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*39, vilket är 21 % sämre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Esters publicerar ett inlägg igenomsnitt 4,6 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Tråkiga inlägg. Tyvärr publicerar Esters för oengagerande inlägg. De 4 245 följarna gillar, kommenterar eller delar inte inläggen tillräckligt mycket. Och om en följare inte nån gång ibland visar att de uppskattar inläggen, så kommer de att se färre och färre av dem i sitt nyhetsflöde. Så sträng är algoritmen. Många tror att om de har 2 000 följare, så når deras inlägg 2 000 personer. Tvärtom når man kanske 0,5-1 % av dem om man inte har koll på vilka strängar man ska spela.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för Esters. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

Din NU-poängs beståndsdelar

Engagemang
15
Följarskara
53
Frekvens
63
Följare
4,2K
Interaktioner
5,8K
Interaktioner per inlägg
56,5
Interaktioner per följare
1,4
Inlägg per vecka
4,6

Vinnarinlägg

Esters

Vill du vinna den här eller någon annan valfri top från Cream? Allt du behöver göra är: 1. Följa oss på FB 2. Gilla & Dela detta inlägg (offentligt) Vinnaren dras på lördag 24/2???? Lycka till! ????

1 450 interaktionspoäng på 4 245 följare
Esters

Så mycket snyggt det kommer in varje dag nu ???????? Trenchen, spetstoppen, och sneakers från Cream, jeansen i fräsch ljus tvätt från Mosmosh. Allt finns i webshopen

573 interaktionspoäng på 4 245 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Esters

~Lucka23~ Smycken kan göra den enklaste outfit till fest! ???????? Idag har vi 20% på IOAKU. Ange koden IOAKU20 så dras rabatten i kassan. ????????????????

5 interaktionspoäng på 4 245 följare
Esters

~Lucka21~ Idag har vi 20% på allt från Ingnell Jewellery. Ange koden INGNELL20 i webshopen så dras rabatten i kassan.

5 interaktionspoäng på 4 245 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Prenumerera på denna analys

Prenumerera

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 1 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Vi har utbildat och hjälpt över 1000 verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Se vårt kursutbud

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

  • Engagemang. Ett mått på hur stor andel av de svenska följarna som regelbundet engagerat sig i inläggen genom att gilla, kommentera eller dela. En kommentar betyder mer än en gilla, en delning mer än en kommentar.
  • Följarskara. Hur många du har en potential att nå ut till. Ett stort engagemang i all ära, men utan en viss publik skapas ingen effekt.
  • Frekvens. Hur ofta du kommunicerar. De sociala nätverkens filter vill leverera en strid ström av intressant innehåll till sina användare. Ett viss flit i ditt publicerande är till din fördel.

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.

Modebutiken på Storgatan 25 i Borgholm. Besök vår webshop på www.esters.se