61

Instagram-analys av

ExTe

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från ExTe. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*61, vilket är 22 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. ExTe publicerar ett inlägg igenomsnitt 3,1 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
63
Följarskara
50
Frekvens
58
Följare
1,1K
Interaktioner
3,2K
Interaktioner per inlägg
111
Interaktioner per följare
3,0
Inlägg per vecka
3,1

Vinnarinlägg

ExTe

Härlig snöbild! • Winter wonderland ❄️ repost from @robert_ornebro #exte #extesecuringcargo #exteaseries

257 interaktionspoäng på 1 060 följare
ExTe

ExTe D Series ???? #extesecuringcargo #exte #exte120

203 interaktionspoäng på 1 060 följare

Förlorarinlägg

ExTe

Our winners from Mittia: Wood Transportation Expo and Trailer Trucking Festival lucky draw - 1:st Prize: a ride with Rallycross star Robin Larsson⚡️⚡️⚡️ -- Vinnarna från tävlingen på Mittia Skogstransport och Trailer Trucking Festival - 1:a pris: en åktur med rallycross-stjärnan…

51 interaktionspoäng på 1 060 följare
ExTe

ExTe 120 ???????????? #exte120 #exte #extesecuringcargo

57 interaktionspoäng på 1 060 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.