66

Facebook-analys av

Östersunds FK

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Östersunds FK. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*66, vilket är 32 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Östersunds FK publicerar ett inlägg igenomsnitt 50,0 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Tråkiga inlägg. Tyvärr publicerar Östersunds FK för oengagerande inlägg. De 33033 följarna gillar, kommenterar eller delar inte inläggen tillräckligt mycket. Och om en följare inte nån gång ibland visar att de uppskattar inläggen, så kommer de att se färre och färre av dem i sitt nyhetsflöde. Så sträng är algoritmen. Många tror att om de har 2 000 följare, så når deras inlägg 2 000 personer. Tvärtom når man kanske 0,5-1 % av dem om man inte har koll på vilka strängar man ska spela.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för Östersunds FK. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
32
Följarskara
84
Frekvens
100
Följare
33,0K
Interaktioner
210,7K
Interaktioner per inlägg
560
Interaktioner per följare
6,4
Inlägg per vecka
50,0

Vinnarinlägg

Östersunds FK

SLUT! ÖFK VINNER MED 2-0 OCH ÄR VIDARE I EUROPA LEAGUE! #VIGEROSSALDRIG

6 766 interaktionspoäng på 33 033 följare
Östersunds FK

Seger mot Arsenal räckte inte - ÖFK är utslaget ur Europa League. TACK till alla på plats i London, och tack till ALLA som stöttat oss längs vägen! #vigerossaldrig

4 644 interaktionspoäng på 33 033 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Östersunds FK

Biljetterna till ÖFK:s cupmöte med Kalmar FF är nu släppta - finns nu i ÖFK Official Store (webb och butik)! #vigerossaldrig

4 interaktionspoäng på 33 033 följare
Östersunds FK
10 interaktionspoäng på 33 033 följare
7 v sedan

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.