61

Facebook-analys av

Litorina Folkhögskola

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Litorina Folkhögskola. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*61, vilket är 22 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Litorina Folkhögskola publicerar ett inlägg igenomsnitt 8,5 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
54
Följarskara
51
Frekvens
77
Följare
1,1K
Interaktioner
1,7K
Interaktioner per inlägg
23,2
Interaktioner per följare
1,5
Inlägg per vecka
8,5

Vinnarinlägg

Litorina Folkhögskola

Idag är vi lite extra stolta över två av våra deltagare på Båtbyggarlinjen Kenny Karlsson och Tobias Högman. Igår blev de uppmärksammade på den årliga Diplomutdelningen på KFH:s festliga jullunch. Diplomet delas varje år ut av KFH, Föreningen Norden, Blekinge Museum, och Litorina…

109 interaktionspoäng på 1 103 följare
Litorina Folkhögskola

"... Då i vårt mörka hus, stiger med tända ljus, Sankta Lucia, Sankta Lucia". Här kommer en kort film om dagens luciafirande på Litorina Folkhögskola. Titta på den och dela gärna!

68 interaktionspoäng på 1 103 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Litorina Folkhögskola

Den 17 januari är det dags för en efterlängtad kursstart- Svenska från dag ett! Lyssna på när vår studierektor Andy Davey berättar om kursen!

Nytt stöd till populär kurs i svenska - P4 Blekinge

Det blir en kurs i Svenska från dag ett på Litorina folkhögskola i vår. Platserna på kursen var fyllda redan innan skolan hade fått reda på om de skulle ...

0 interaktionspoäng på 1 103 följare
Litorina Folkhögskola

Ett nytt skåp med nytt spännande innehåll! Vi fyller på och laddar upp för att kunna möta våra deltagares behov. I det här skåpet finns pedagogiskt material till våra språkgrupper!

6 interaktionspoäng på 1 103 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.